2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárDráma a kamerák előtt: Friderikusz miatt zokogott Szíj Melinda

Dráma a kamerák előtt: Friderikusz miatt zokogott Szíj Melinda


Szíj Melinda01A hvg.hu kamerája előtt fakadt könnyekre Szíj Melinda, a Megasztárból való kiesése után. A tehetségkutató talán legmegosztóbb személyiségét azonban nem a műsorból való távozás, hanem sokkal inkább Friderikusz Sándor nevének puszta említése hatotta meg könnyekig.


Szíj Melinda állítása szerint egyáltalán nem bánja, hogy kiesett a versenyből, sőt, lelkének jót is tett a távozás. Mint a hvg.hu-nak fogalmazott: egyértelműen megkönnyebbült, mert tisztában van a saját szakmai hiányosságaival. "A sors nagyon bölcsen hozott ítéletet azzal, hogy az én küldetésem most eddig terjedt" - mondta könnyes szemmel a győri családanya, akinél akkor tört el végleg a mécses, amikor Friderikusz Sándorral kapcsolatban kérdezték.


Mint ismeretes, a Megasztár zsűrijében tevékenykedő televíziós személyiség a verseny korábbi szériájában egy saját zsebéből fizetett "különdíjjal", egy vadiúj autóval ajándékozta meg a szerinte idő előtt kiesett kedvencét, Fekete Dávidot. Miután a Megasztár 5 során többször is egyértelműen kiderült: Fridi nagyon is a lelkén viseli Szíj Melinda sorsát, felmerült a kérdés, számít-e a gyermekeit egyedül nevelő győri asszony valamiféle vigaszdíjra Friderikusztól.


"Én nem számítok semmire, ő én felém az emberségét már számtalan féle módon bizonyította, számomra ő egy nagyon nagy ember, nagy e betűvel, tehát nem várok semmit, hanem csak köszönettel tartozok neki" - mondta potyogó könnyekkel Melinda, akinek a verseny során Sándor többször is nyújtott lelki segélyt, sőt, amikor párja szakított Melindával, Fridi még válságstábot is összehívott, hogy rendezni próbálja az asszony magánéletét.

 

Forrás: HVG.hu/HÍR PORT24

2010-12-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite