2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
BulvárDráma: Elhagyja gyermekeit Szíj Melinda?

Dráma: Elhagyja gyermekeit Szíj Melinda?


Szíj Melinda01Élete talán legnehezebb döntése előtt áll Szíj Melinda, akinek több mint valószínű, hogy Budapestre kellene költöznie a Megasztár után, tinédzser gyermekei azonban hallani sem akarnak szülővárosuk, az iskoljájuk, a barátaik elhagyásáról, ők ragaszkodnak Győrhöz.


Ha Melinda megnyeri a tehetségkutatót, számos színpadi fellépés és egy saját lemez készítése vár rá, nem beszélve a győztesnek járó nyeremények között szereplő budapesti luxuslakásról. De lehet, hogy nem is kell az első helyen végeznie ahhoz, hogy meg tudjon élni az éneklésből. Mindig is énekelni akart, sokkal boldogabbá tenné a színpad világa, mint az irodai munka. Ezt azonban nem lehet a vidéki városból intézni, Melindának mindenképp Pestre kell költöznie, amiben egyedül az édesanyja támogatja.


"Ha költöznünk kell, én állok elébe, és mindenben támogatom a lányom" - jelentette ki a Borsnak Melinda édesanyja, Ilona, akivel unokái azonban már közel sem értenek egyet. Ők Győrben szeretnének maradni, akármi is történjék édesanyjukkal a Megasztárban. "Ha a lányom a verseny után is kap még felkéréseket, akkor albérletbe költözik, de ha győz, akkor a Mega-házban rendezi be az otthonát" - mondta tanácstalanul Ilona, majd hozzátette: neki csak az a fontos, hogy a családja boldog legyen, kérdés, hogy ez hogyan valósítható meg, ha más tenné boldoggá Szíj Melindát, és más a gyermekeit...

 

Forrás: Bors/HÍR PORT24

2010-12-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite