2021. január 27., szerda - Angelika
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeDrogbandát füleltek le a rendőrök

Drogbandát füleltek le a rendőrök


bilincsTöbb megyére kiterjedő nyomozás eredményeként füleltek le egy hattagú drogterjesztő bandát a heves megyei rendőrök - jelentették be vasárnap. A megyei, valamint a hatvani nyomozók munkáját a Nemzeti Nyomozó Iroda szakemberei is segítették.


A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a Hatvani Rendőrkapitánysággal együttműködve pénteken egy összehangolt rendőri akciót követően fogott el hat személyt, akiket kábítószer fogyasztással és terjesztéssel gyanúsítanak.

Mivel az elfogások több megyére is kiterjedtek, ezért a Nemzeti Nyomozó Iroda Taktikai Osztályának munkatársai is segítették az akciót.

Az elvégzett házkutatások során egy 41 éves rétsági férfi VIII. kerületi lakásában a nyomozók lefoglaltak több mint 1 kg kábítószergyanús növényi származékot és fehért port, valamint nagyobb mennyiségű, feltehetően ketamin folyadékot. A rendőrök a drog mellett lefoglaltak még egy engedély nélkül tartott lőfegyvert, a hozzá tartozó lőszerekkel együtt. A férfi ellen kábítószerrel és lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt indult eljárás.

A rétsági férfi társainál, egy 27 éves, valamint egy 34 éves lőrinci, egy 27 éves nyíregyházi, egy 31 éves budapesti, illetve egy 27 éves boldogi férfinál tartott házkutatás során további kábítószer gyanús anyagokat foglalt le a rendőrség, valamint indított büntetőeljárást kábítószerrel való visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az elfogott férfiak közül ötöt a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vett és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat is.

 

Nógrád24.hu

 

2010-11-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite