2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeDrogfogás Bátonyterenyén: Kábítószer a befőttes üvegben - Videó

Drogfogás Bátonyterenyén: Kábítószer a befőttes üvegben - Videó

 

Bátonyterenyén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 27 éves helyi férfit a rendőrök, akinél különféle kábítószergyanús anyagot találtak - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

drogfogasbt

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 29-én 20 óra 30 perc körüli időben Bátonyterenye belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit, annak 27 éves férfi vezetőjét és utasát. A rendőrök a gépjárművet és a csomagokat, sporttáskákat átvizsgálták, melyekben különféle fajtájú és mennyiségű kábítószer gyanús anyagokat, valamint azok nyomait hordozó tárgyakat, önzáró tasakokat találtak. 

A hatóság tagjai a férfitól lefoglaltak többek között két befőttes üvegben tárolt zöldes színű növényi ágvégződést. Egy üveg bruttó 306,2 gramm növényi törmeléket tartalmazott, melyben - az előzetes szakértői vélemény szerint - cannabisra jellemző THC hatóanyag volt kimutatható. Lefoglaltak továbbá 4,7 gramm fehér színű kábítószer gyanús anyagot, melynek kábítószer teszttel történő vizsgálata amfetamint mutatott ki.


drogfogasbt1

Fotó: police.hu


A rendőrök M. Dánielt a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították és kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-02-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite