2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
ItthonDrogkereskedőket fogtak el

Drogkereskedőket fogtak el


Kábítószer-kereskedőket és -felhasználókat fogtak el a rendőrök Hajdúnánáson és Tiszalökön, a kereskedőket előzetes letartóztatásba helyezték - tájékoztatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

drogfogasketto

Képünk illusztráció!


Dobó Dénes közölte: előbb S. Gábor 31 éves hajdúnánási lakos házában tartottak házkutatást a rendőrök. A fürdőszobában, a garázsban, a számítógépházban, a hifi-berendezésben és a szőnyeg alatt is kábítószergyanús növényi származékot, tablettákat és más anyagokat, valamint a kristály néven ismert, új pszichoaktív anyagnak minősülő szert találtak.


Az egyik szobából a kiadagoláshoz szükséges eszközöket, digitális mérleget, méretre vágott alufóliát is lefoglaltak. A nyomtatóban és a matrac alatt több hamis 500 forintos bankjegy volt, és találtak a hamisításhoz szükséges eszközöket is. A rendőrök S. Gábort kábítószer-kereskedelem, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe - ismertette a szóvivő.


Az eljárás folytatásaként három helyi lakost fogtak el, akik S. Gábortól kábítószert vásároltak: a 23 éves G. Richárdot és a két fiatalkorú lányt előállították, a kábítószer-gyorsteszt mindhármuk esetében pozitív lett. Kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. Mindhárman szabadlábon védekezhetnek. A rendőrök házkutatást tartottak a hajdúnánási V. Krisztán lakásán is. Az adatok szerint a 27 éves férfi S. Gábortól többször vásárolt kábítószert és új pszichoaktív anyagot, amelyet továbbértékesített. V. Krisztiánt előállították, és a gyorsteszt az ő esetében is pozitív lett.


Az akció Tiszalökön folytatódott: a nyomozók otthonában fogták el a 21 éves B. Tamást, aki a gyanú szerint rendszeresen értékesített kábítószert S. Gábornak. A fiatal férfit a nyomozók kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. S. Gábort, V. Krisztiánt és B. Tamást a bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte - közölte Dobó Dénes.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-05-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite