2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
ItthonDroglabort számoltak fel a rendőrök

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Droglabort számoltak fel a rendőrök Pusztavacson


Új pszichoaktív anyagok előállításával foglalkozó labort számoltak fel a rendőrök a Pest megyei Pusztavacson - közölte a rendőrség csütörtökön honlapján.

droglabor

Képünk illusztráció!


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai szerdán házkutatást tartottak Pusztavacson egy cég telephelyén, ahol egy épületben 280 színes tablettát és ismeretlen eredetű, színes, porszerű anyagot találtak. A házkutatást kiterjesztették a telephelyen található többi épületre is, amelyekben további színes tablettákat, porszerű anyagokat, valamint az ezek előállításához szükséges tablettázógépet, darálót, szitát és betonkeverőt találtak, melyeket lefoglaltak.
A nyomozók G. Sándort a helyszínen elfogták. A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai néhány órával később házkutatást tartottak L. Zoltán lakásán, ahol a kábítószer-kereső kutya színes tablettákat talált. A két férfit őrizetbe vették.


A lefoglalt anyagokat a Bűnügyi Szakértői és Kutató intézet megvizsgálta és megállapította, hogy a porok és színes tabletták pszichoaktív anyagokat tartalmaznak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Dabasi Rendőrkapitánysága G. Sándor 29 éves albertirsai és L. Zoltán 34 éves örkényi lakosok ellen visszaélés új pszichoaktív anyaggal bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indított és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra - olvasható a rendőrség közleményében.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-02-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite