2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
ItthonDrogterjesztő hálózatot lepleztek le, 15 embert fogtak el

Drogterjesztő hálózatot lepleztek le Fejér megyében


Drogterjesztő hálózatot lepleztek le Fejér megyében: négy kábítószer-terjesztőnél és tizenegy drogfogyasztónál tartott egy időben házkutatást 68 rendőr szerda hajnalban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

drogfogasegy

illusztráció

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint a fejér megyei nyomozók az Alba Akció Alosztály kommandósaival, valamint a Készenléti Rendőrség három győri bevetési egységével kiegészülve tartottak házkutatást tizenkilenc helyszínen. Ezek során különböző kábítószergyanús anyagokat, készpénzt és valutát találtak és foglaltak le.

A tízórás akció során a rendőrök összesen 15 személyt fogtak el, mintavételt követően gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kilenc férfit és két nőt kábítószer-fogyasztással, míg négy férfit kábítószer-terjesztéssel gyanúsítottak meg.

A 24 és a 22 éves fehérvári, valamint a 25 éves bodajki és a 20 éves sárszentmihályi drogterjesztőket kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették. A négy férfi közül kettőt a rendőrök már korábbról ismertek, mert büntetett előéletűek és jelenleg is több büntetőeljárás folyik velük szemben. Kezdeményezték valamennyiük előzetes letartóztatását.

A nyomozók az eljárás során vizsgálják azt is, hogy a most elfogott fiatalokon kívül a kábítószer-terjesztők másokkal is kapcsolatban álltak-e, illetve kitől szerezték be a drogot. Nem kizárt, hogy a gyanúsítottak köre a jövőben bővülni fog.

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

 

2012-09-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite