2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárDurva sértés élő adásban: Sebestyén Balázs Kovács Katinak is nekiment!

Durva sértés élő adásban: Sebestyén Balázs Kovács Katinak is nekiment!


Náray Tamás és Frabato után újabb magyar híresség esett áldozatául Sebestyén Balázs újabban fékezhetetlen gunyorosságának: a rádiós műsorvezető ezúttal Kovács Kati énekesnő külsején humorizált élő adásban.

Sebestyén Balázs


Balázs nagyon belendült az utóbbi időben, már ami az epés megjegyzéseket illeti: nemrégiben lenénizte Náray Tamást, a Megasztárból ismert Márkról pedig az orrmérete alapján feltételezett péniszméretéről értekeztek a reggeli műsorban. A mágus Frabatót sem kímélte Balázs, amikor két, egymást követő adásban is azt mondta róla: mindig nála van a számlatömbje, és szívesen számláz egy-egy felkérés alkalmával.


Most Kovács Katinak adott meglehetősen sértő "becenevet": úgy vélte, az énekesnő angol művészneve lehetne például Katie "Bull" Hammer, azaz "Bikanyak Kati". A becses név pedig arra utal, hogy a művésznő nyakán kidudorodnak az erek éneklés közben.


Kovács Kati higgadtan reagált a Napi Ásznak, mint mondta, nem szokása megsértődni az effajta viccelődéseken. "Hozzá vagyok szokva a fiús viccelődésekhez, hiszen a gyerekkoromban a bátyámtól volt benne részem. Élő adásban az improvizáció miatt amúgy is előfordulhatnak ilyen esetek. Szóval engem nem zavar, ha nevet rajtam, sőt azt mondom: hajrá, Balázs! De, mivel Náray Tamást nagyon szeretem, arra kérem őt, egy kicsit figyeljen oda a jövőben a szavaira" - üzente a Napi Ászon keresztül az énekesnő.

 

Forrás: Napi Ász/HÍR PORT24

 

2010-06-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite