2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
SportDzsudzsák napi fizetése 2,7 millió az Anzsi Mahacskalánál

Dzsudzsák napi fizetése 2,7 millió az Anzsi Mahacskalánál

A legdrágább és a legjobban fizetett magyar labdarúgó lett Dzsudzsák Balázs aki a dagesztáni Anzsi Mahacskalához igazolt.

Dzsudzsák Balázs

Az orosz sportnapilap, a Szport Expressz szerint a játékos jelenlegi klubja, a holland PSV Eindhoven 14,5 millió eurót (3,8 milliárd forintot) kapott míg a szélső akár egymilliárd forintnak megfelelő eurót, vagyis napi 2,7 millió Ft-ot is kereshet egy évben.

Sokan nem értik, ha olyan együttesektől keresték, mint az olasz Juventus, az angol Newcastle United, a francia Lille vagy a spanyol Atlético Madrid, akkor miért egy kevésbé ismert orosz csapat ajánlatát választja. A játékost kritizálók szerint Dzsudzsák nem a szakmai, sokkal inkább az anyagi szempontokat helyezte előtérbe, és félő, ezzel a döntéssel csak árt a karrierjének.

Az Anzsi Mahacskala tulajdonosa, Szulejman Kerimov ezermilliárd forintnyi vagyonából bármennyit megad azért, hogy a legjobb labdarúgókat vásárolja össze, és a jelenleg negyedik helyen álló együttese jövőre indulhasson az európai kupasorozatok egyikében. Luxusautókkal, valamint több tízmillió eurós fizetéssel csábítja a labdarúgókat a klubhoz.

Dzsudzsák Balázs hivatalosan is aláírta a szerződést a degesztáni klubbal. Ezzel ő lett a legjobban fizetett magyar labdarúgó. Álomfizetéséből (napi 2,7 millió Ft) akár naponta vehet új autót vagy mehet luxusnyaralásra.

 

Forrás: Blikk / HÍR PORT 24

 

2011-06-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite