2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
ItthonÉgő ember rohant be a Teve utcai rendőrszékházba

Égő ember rohant be a Teve utcai rendőrszékházba


Egy férfi felgyújtotta magát, és berohant a rendőrség budapesti, Teve utcai székházába, tudta meg az ATV Híradó.

tuzegy

Képünk illusztráció!


Egy egyelőre ismeretlen személy felgyújtotta magát, és berohant a rendőrség budapesti, Teve utcai székházába, tudta meg egy szemtanútól az ATV Híradó. Az ATV munkatársa a helyszínről azt jelentette, hogy az égő ember a székház aulájában futott körbe, mielőtt sikerült eloltani a tüzet. Az nem derült ki, hogy életben van-e, de a mentők elszállították. A székház környékét lezárták, a rendőrség továbbra sem nyilatkozik.


Az ATV információink szerint egy férfi gyújtotta fel magát és "szeretlek Eta", vagy "szeretlek Eda" kiabálások közepette rohant be a székházba, majd az aulában egyszer körbefutott. Egy másik szemtanú szerint még eszméleténél volt amikor a mentők elszállították, leégett a ruhája és megégett a bőre.


Kovács Viktória, az ORFK sajtóügyeletese az atv.hu megkeresésére annyit mondott, hogy hamarosan sajtótájékoztatót tartanak az ügyben. Időközben portálunk úgy értesült, hogy a magát felgyújtó férfi testfelületének 60%-a megéghetett.


A rendőrség 16.47-kor kiadott közleménye szerint az eset 14:50-kor történt. A székház előtt a rendőrségen idén május 15-ig karbantartóként dolgozó 55 éves férfi gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát, berohant az épületbe, áttörte a beengedő üvegajtót, majd összeesett. A férfit súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel szállították kórházba. A táskájában búcsúlevelet találtak. A rendőrség vizsgálja az esetet.

 

Forrás: ATV/NÓGRÁD24

2014-11-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite