2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeEgy 16 éves fiú fosztogatott és lopott Salgótarjánban

Egy 16 éves fiú fosztogatott és lopott Salgótarjánban


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy rendbeli kifosztás bűntett és három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves salgótarjáni fiú ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorauto2017


A nyomozás jelenlegi adatai alapján a gyanúsított 2017. augusztus 4-én a délelőtti órákban az egyik salgótarjáni lakásba a nyitott ajtón keresztül bement, ahol az ágyban fekvő, időskorú sértett távozásra szólította fel. A fiatalkorú a sértett magatehetetlen állapotát kihasználva az egyik asztalon elhelyezett készpénz egy részét magához vette, majd távozott a helyszínről.


A széleskörű nyomozás eredményeképp megállapítást nyert továbbá az is, hogy a fiatalkorú 2017. június 12-én 20 óra körül az egyik salgótarjáni családi ház bejárati ajtaján lévő ablakot berúgta és oda bemászott. A fiú az ingatlant átkutatta és onnan egy hajvágót, hangszórót és két napszemüveget lopott el. A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú 2017. július 31. és augusztus 5. között Salgótarján belterületén egy másik családi házba két alkalommal is betört. Az ingatlanba első alkalommal a nyitott ajtón át bement és dohányterméket lopott el, míg a második esetben a zárszerkezetet megrongálta, a lakásba azonban nem tudott bejutni.


A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

 

Forrás: POLICE

2017-08-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite