2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeEgy 25 éves férfi lövöldözött Salgótarján belvárosában - VIDEÓ

Egy 25 éves férfi lövöldözött Salgótarján belvárosában - VIDEÓ


A rendőrségre 2016. július 6-án 20 órakor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarján belvárosában egy szórakozóhely teraszán gázpisztollyal lövöldöznek - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

lovoldozessalgotarjan


A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően egy férfi érkezett a vendéglátó egységbe, ahol minden előzmény nélkül odalépett egy ott álló ismerőséhez. A feltételezett elkövető egy úgynevezett viperával több alkalommal megütötte a sértett bal felkarját, majd egy gáz-riasztófegyverrel három alkalommal lőtt, egy alkalommal a sértett mellkasa felé. A bántalmazás következtében a sértett - az előzetes orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi a cselekményét követően a helyszínről távozott.

lovoldozessalgotarjan1


A rendőrök fél órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit. A nyomozók felkutatták és lefoglalták az elrejtett gáz-riasztófegyvert és a helyszín közelében hagyott viperát.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított K. Zsolt salgótarjáni lakost felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2016-07-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite