2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
ProgramajánlóEgy este Vastag Csabával - A három Vastag testvér egy színpadon

Egy este Vastag Csabával - A három Vastag testvér a színpadon


Vastag Csaba, Takács Nikolas, Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor egy igazi klubkoncert hangulatát varázsolják november 25-től, öt vasárnapon át az RTL II képernyőjére. Új dalok, izgalmas extra produkciók és őszinte interjúk jellemzik majd ezt a különleges zenei műsort.

vastagcsabartl2

Vasárnap este az X-Faktor 2010-es győztese Vastag Csaba szórakoztatja majd közönséget. A műsorban Csaba kedvenc dalai hangzanak el és a nézők bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A koncert igazi meglepetéseként a három Vastag testvért egyszerre láthatjuk a színpadon. Az már megszokott dolog, hogy Csaba testvérével Tamással együtt énekel, most viszont úgy gondolta a legidősebb testvér, hogy bemutatja másik öccsét is a nagyközönségnek.

vastagcsabartl21

Hármuk közül Balázs izgult a leginkább, ugyanis a 29 éves fiú informatikusként dolgozik. A BeeGees How deep is your love dalának átdolgozását adták elő, amit Balázs választott. A tesók és az énektanár szerint Balázs nemcsak a számok világában, hanem a színpadon is megállja a helyét.

„Ezt alapvetően egyszeri alkalomnak terveztük, de ha már ilyen jól sikerült, akkor elképzelhető, hogy hallhatják tőlünk máskor is. Arra törekszünk, hogy a családunkban az összetartás megmaradjon és a barátságunk is, mert mi nagyon jó barátok vagyunk, nemcsak testvérek." - mondta Vastag Csaba

 

Forrás:RTL2/HÍR PORT24

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

2012-11-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite