2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeEgy idős férfit raboltak ki Nógrád megyében

Egy idős férfit raboltak ki Nógrád megyében


Egy 24 éves férfi vette el az otthonában alvó sértett mellől nagy összegű készpénzét és mobiltelefonját - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

idosferfitraboltakkierokertes

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. május 5-én 16 óra 4 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Erdőkürtön egy idős férfi lakásából ismeretlen személy pénzt tulajdonított el. A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói a forrónyomon üldözés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Péter 24 éves erdőkürti lakost azonosították és a község belterületén, az utcán elfogták.


A beszerzett adatok alapján a délutáni órákban M. Péter és a sértett együtt italozott, majd miután a sértett a lakására távozott, őt egy óra elteltével követte, a nyitott kapun és bejárati ajtón át az ingatlanba bement. A hálószobájában alvó férfi mellől - annak állapotát kihasználva -, egy mobiltelefont, valamint a nadrágjának zsebéből pénztárcáját, a benne lévő okiratokkal és nagy összegű készpénzzel együtt eltulajdonította.


A rendőrök a 24 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, a ruházatátvizsgálás során az eltulajdonított telefont és pénz nagy részét megtalálták, lefoglalták. Az intézkedés során megállapítást nyert az is hogy a férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogató parancsot bocsátott ki, ezért a hatóság tagjai őrizetbe vették. A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. Péter ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-05-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite