2019. augusztus 18., - Ilona
Keresés a tartalomban
BulvárEgy jó poénért anyámat is eladnám - Vallott az RTL Klub műsorvezetője

"Egy jó poénért anyámat is eladnám" - Vallott az RTL Klub műsorvezetője


"Nehéz helyzetben vagyok, mert a rádióműsor megköveteli, hogy kimondjak olyan dolgokat, amelyeket talán nem kellene kimondani" - mondta Sebestyén Balázs a Kreatívnak adott interjújában azzal kapcsolatban, hogy beszólásaiban nem mindig lojális a saját csatornájával, vagyis az RTL Klubbal. Egy ízben például az X-Faktor stylistját, Náray Tamást a rádióban Náray néninek nevezte.

Sebestyén Balázs

"Tény, hogy néha elvetem a sulykot, egy poénért sokszor az anyámat is el tudnám adni. Ebben kicsit hasonlítok Fábryra. Természetesen beszéltem akkor Tamással, elnézést kértem, megbeszéltük, és jól tudtunk együtt dolgozni az X-Faktorban. Szerencsétlen poén volt, amivel a viselkedését, modorát karikíroztam ki" - mondta Balázs a konkrét esetről.

"Az a nehéz mindebben, hogy nem tudsz úgy valamilyenné válni, hogy soha ne konfrontálódj, és mindenki szeressen. Csak az tud igazán karakteressé válni - a filmvilágban, a tévében, a rádióban -, aki néha olyan szélsőséges dolgokat tesz vagy mondatokat mond, amelyek érzéseket és ellenérzéseket váltanak ki. A mi szakmánkban különösen fontos, hogy legyél valamilyen, mert nagyon sok közhelyes, kicsit üres, középszerű ember kóvályog és keresi önmagát a tévében és a rádióban, ami nem jó. Valahol megértik az RTL-nél a viselkedésemet, de persze ilyenkor sűrű elnézésekkel próbálom helyrehozni a dolgokat. Meg talán már jobban is figyelek, hogy ilyet ne csináljak" - magyarázta a műsorvezető.

 

 

Forrás: Kreativ.hu/HÍR PORT24

 

2011-02-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite