2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
ItthonEgy nap alatt százhuszonnégy közúti balesetnél intézkedett a rendőrség

Egy nap alatt százhuszonnégy közúti balesetnél intézkedett a rendőrség


Százhuszonnégy közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség pénteken, 2 balesetben ketten vesztették életüket, 11 karambol súlyos, 39 pedig könnyű sérüléssel járt, a többi esetben csak a járművek rongálódtak meg - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

baleset


A határforgalommal kapcsolatos tájékoztatás szerint Zala megyében, a letenyei autópálya-határátkelőhelyen délig a kilépő irányba, 14 órától éjfélig pedig a belépő oldalon lehet 30-60 perces várakozás. A magyar-román határon, a Hajdú-Bihar megyei Ártándnál a teljes hétvégén be- és kilépő irányban 30 perc várakozás, a teherforgalomban 12-15 óra között, vasárnap 20 és hétfő 6 óra között be- és kilépő irányban 60 perc várakozás alakulhat ki.


A magyar-ukrán határon, a záhonyi átkelőhelyen a személyforgalomban a hétvégén be- és kilépő irányban egy-két órás várakozásra kell számítani. Beregsuránynál a torlódás egy órás lehet. Barabás és Lónya határátkelőhelyen a személyforgalomban belépő oldalon szombaton és vasárnap 13-19 óra között 60 perces várakozás is kialakulhat. A röszkei határátkelőhelyen a ki- és a belépő oldalon egyaránt kétórás várakozás alakult ki szombat reggelre - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.


Tuczakov Szilvána azt tanácsolta az autósoknak, hogy a gyorsabb határátlépés érdekében válasszák a tompai átkelőt. A szabadságuk letelte után Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt Röszkén az elmúlt hétvégéhez hasonlóan erős lesz a belépő forgalom, a szerb oldalon akár több órás veszteglésre is számítani lehet.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2011-08-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite