2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeEgy Nógrád megyei énekes az X-Faktorban

Egy Nógrád megyei énekes az X-Faktorban


Az X-Faktor ma esti adásában feltűnt egy salgótarjáni énekes, Oláh Gergő , aki Stevie Wonder-től énekelte a Part Time Lover-t, amellyel elvarázsolta a közönséget és a mentorokat egyaránt. A 23 éves Oláh Gergőnek olyan jól sikerült a mentorok előtti meghallgatása, hogy a dal végén a közönség és a mentorok állva tapsoltak a salgótarjáni fiatalembernek és így 4 igennel bejutott a legjobb 150-be.

Oláh Gergő


2010 óta az X-Faktor Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója, az ott feltűnt énekesek mára számos platina- és aranylemezzel, illetve sok száz fellépéssel büszkélkedhetnek. A siker folytatódott 2011-ben is. A két győztesen, Vastag Csabán (2010) és Kocsis Tiboron (2011) kívül számolni kell számos korábbi versenyzővel, akik ugyancsak az RTL Klub tehetségkutatójában tűntek fel és azóta a hazai popélet meghatározó alakjai lettek. Vastag Csaba több közönségszavazáson is az év énekese lett, és testvérével, Tamással énekelt közös daluk, az Őrizd az álmod az év dalának választották.

 


Takács Nikolas bemutatkozott nemzetközi színpadokon is, Portugáliában Aureával énekelt duettet, illetve fellépett azon a sopoti fesztiválon, amelyen korábban Whitney Houston és Stevie Wonder is énekelt már. Király L. Norbert műsorvezetőként és riporterként is megcsillogtatta tehetségét. Janicsák Vecának 2011-ben három albuma jelent meg, önálló koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, és három díjkiosztón is az év énekesnője lett. Vastag Tamás rövid időn belül a tinik kedvencévé vált három listavezető dalával és színészként is helyt áll több színházban, Wolf Kati pedig több százmillió ember előtt énekelt az Eurovíziós Dalfesztiválon: dala, a Szerelem, miért múlsz? rövid időn belül közönségkedvenc lett Magyarországon és külföldön is.


Az X-Faktor 2011 énekesei sem panaszkodhatnak: már megjelent az első két helyezett, Kocsis Tibor és Muri Enikő első, önálló albuma. A győztes bemutatkozó zenei anyaga, az Irány az élet! első helyen nyitott a hivatalos letöltő oldalon és a MAHASZ-listáján, és két dala is szerepel a TOP40-es rádiós listán. Muri Enikő főszerepet kapott a Madách Színházban, bizonyítva, nemcsak énekesnőként állja meg a helyét. Tarány Tamás élő zenekaros nagykoncertekkel járja az országot és igyekszik minden felkérésnek eleget tenni Kováts Vera és az Apollo23 is. Gyurcsík Tibor pedig az első slágere után, amelyből videoklip is készült, újabb dallal rukkol elő hamarosan.


A két évadra egyaránt igaz, hogy a legnézettebb műsor volt 2010-ben és 2011-ben is, ezért az RTL Klub nem változtatott a sikercsapaton. Ördög Nóra műsorvezető mellett maradt a négy mentor is, hiszen ők már bizonyítottak. Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós ismét szeretné megmutatni, hogy rengeteg tehetség vár a felfedezésre. Sőt, az RTL online-nak idén is Király L. Norbi készít majd izgalmas, kulisszák mögötti interjúkat és összeállításokat.


HÍR PORT24

 

2012-09-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite