2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Választás 2010Egyre szánalmasabb az MSZP

Egyre szánalmasabb az MSZP


Cser Palkovics AndrásA Fidesz szerint az MSZP napról napra egyre nevetségesebb, szánalmasabb és ostobább sajtótájékoztatókat tart. Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője ezt arra reagálva közölte csütörtökön, hogy az MSZP szerint Orbán Viktor szembe megy a zéró tolerancia elvével.

Budai Bernadett, az MSZP szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján felidézte: a Fidesz elnöke a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) hétfői rendezvényén egy borásznak a zéró tolerancia visszavonására vonatkozó kérdésére azt válaszolta, terjesszenek ez ügyben beadványt az új parlament elé. A szóvivő szerint ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor hajlandó ezt megfontolni.

Cser-Palkovics András viszont úgy látja: "kissé beteges" Orbán Viktort azért támadni, mert egy gazdasági fórum egyik résztvevője kérdezett tőle valamint.

A VOSZ hétfői budapesti fórumán Bock József borász a kulturált borfogyasztás népszerűsítése érdekében azt kérdezte a Fidesz elnökétől: megengedné-e a gépjárművezetés előtti korlátozott mértékű alkoholfogyasztást, mint ahogy erre számos európai országban példa van.
Orbán Viktor azt válaszolta: ha a villányi és a Villány környéki választók is azt akarják, akkor a magyar parlamentnek hamarosan lesz európai szinten jegyzett borász tagja. Hozzátette: így a lehetőség nyitva van, hogy a borászok a javaslatot megfontolásra a leendő magyar parlamenti többség elé terjeszthessék.
Tiffán Zsolt borász fideszes képviselő-jelöltként indul a tavaszi országgyűlési választáson Baranya megye siklósi választókerületében.

 

2010-03-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite