2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
ItthonEgyütt 2014: Bajnai nem fogja csökkenteni a nettó minimálbért

Együtt 2014: Bajnai nem fogja csökkenteni a nettó minimálbért


Bajnai Gordon nem fogja csökkenteni a nettó minimálbért - közölte ismét az Együtt 2014 választói mozgalom a Fidesz hétfői sajtótájékoztatójára válaszul.

egyutt2014


Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő előzőleg arról beszélt, a napokban kapta kézhez a minimálbérből élő mintegy másfél millió munkavállaló idei első megemelt fizetését. Hozzátette: a Fidesz elfogadhatatlannak tartja, hogy "a Gyurcsány-Bajnai-korszak levitézlett emberei azt tervezik, hogy ha netán kormányra kerülnek, akkor csökkenteni kívánják a minimálbér összegét". Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője pedig parlamenti napirend előtti felszólalásában és sajtótájékoztatóján azt mondta, a Haza és Haladás Egyesület programjában szerepel a minimálbér-csökkentés.


"Hiába ismételgeti a Fidesz végtelenített hazugságait, attól azok nem válnak valósággá. A valóság az, hogy az Orbán-kormány unortodox minimálbér-emelésével, úgy adott, hogy valójában elvett. A munkavállalóknak mindez - az infláció következtében - vékonyabb borítékot, a vállalkozóknak több mint 30 százalékkal magasabb összterhet, Magyarországnak pedig veszélyeztetett munkahelyek tízezreit, gyengülő forintot, zsugorodó gazdaságot hozott" - reagált az Együtt 2014 az MTI-nek küldött közleményében, hangsúlyozva, hogy Bajnai Gordon, ha kormányra jut, nem fogja csökkenteni a nettó minimálbért.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-02-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite