2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
ItthonEgyütt 2014-PM: a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza

Együtt 2014-PM: a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza


Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza.

egyutt2014


A választási szövetség Selmeczi Gabriella szerdai sajtótájékoztatójára reagált, amelyen a Fidesz-szóvivője közölte: sikeres a munkahelyvédelmi akció, hiszen már a bevezetése utáni második hónapban mintegy 650 ezer ember élt a munkahelyek megtartását célzó program által nyújtott segítséggel.


A szövetség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ugyanakkor Magyarországon az elmúlt három évben egyre kevesebben találnak maguknak olyan munkát, amelyből tisztességesen meg lehet élni. Ez az oka annak, hogy az elmúlt években kétszer annyi jól képzett, vállalkozó kedvű ember hagyta el Magyarországot, mint ahányan 1956 után menekültek el az országból.


Selmeczi Gabriella szerdai győzelmi jelentése csak abban a hazugság-Magyarországban érvényes, amit a rezsim kommunikációs gépezete közpénzekből épít. A valóság ezzel szemben az, hogy Magyarországon egyre kevesebb a tisztességes megélhetést biztosító munka, ezért egyre kevesebb a remény - fogalmaznak.


Azt is megjegyzik, hogy a Fidesz sajátosan küzd a munkanélküliség ellen: egyre több szóvivőt foglalkoztat. Azok a polgárok és vállalkozások azonban, akik az Orbán-Simicska-rezsimnek nem haszonélvezői, hanem vesztesei, nem látják olyan bíztatónak a helyzetet, mint Selmeczi Gabriella és szóvivőtársai - vélekednek.


2014-et követően a választási szövetség olyan gazdaságpolitikát valósítana meg, amelynek középpontjában a törekvő ember áll, aki tisztességes munkából tisztességesen akar megélni. "Újraindítjuk a gazdaságot, jó kormányzással visszacsábítjuk a munkaerőt és a munkahelyteremtő beruházókat: megvédjük a létező munkahelyeket és teremtünk újabbakat" - fogalmaznak.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-04-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite