2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
ItthonEgyütt-PM: az elmúlt tíz év legbrutálisabb megszorításait az Orbán-kormány hajtotta végre

Együtt-PM: az elmúlt tíz év legbrutálisabb megszorításait az Orbán-kormány hajtotta végre


Az elmúlt tíz év "legbrutálisabb és legsunyibb" megszorítását az Orbán-kormány hajtotta végre, az "Orbán-csomag" máig 2600 milliárd forint - közölte az Együtt-PM szövetség Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető szavaira válaszul.

egyutt2014


A Bajnai Gordon vezette pártszövetség az MTI-nek csütörtökön küldött közleményében azt írta: Rogán Antal "rémhírterjesztésével" szemben nem akarják eltörölni a bankadót, csak európai szintre csökkentenék, ám ezt is feltételhez kötötten, cserébe a bankoknak hozzáférhető, hatékony hitelt kellene nyújtaniuk a magyar kis- és közepes vállalkozásoknak.


"2014-ben az építkezés és az együttműködés kultúráját hozzuk vissza a magyar gazdaságba: olyan programot valósítunk meg, amely helyrehozza a szétzilált bizalmat és beindítja a növekedést" - olvasható a közleményben.


Előzőleg a Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatóján azt mondta: 532 milliárd forintos megszorítást jelentett be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője. Rogán Antal a két ellenzéki pártvezető Reutersnek adott interjúját értékelte így, amelynek alapján a brit hírügynökség azt írta: a 2014-es parlamenti választás megnyerése esetén a magyar ellenzék "újfajta egyezséget" fog ajánlani a bankoknak és a vállalatoknak, a gazdaság fellendítése érdekében a befektetések fejében fokozatosan csökkenti a különadókat egy uniós átlagszintre.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-09-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite