2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
ItthonEgyütt-PM: kizárólag saját köreiért küzd a kormányfő

Együtt-PM: kizárólag saját köreiért küzd a kormányfő


Az Együtt-PM választási szövetség szerint Orbán Viktor miniszterelnök saját szabadságharcában kizárólag baráti és családi köréért küzd, amire bizonyítékul szolgál Felcsút polgármesterének vagyonosodása is.

egyĂźttpm logo


Erről Juhász Péter, a szervezet társelnöke beszélt szerdán Budapesten újságíróknak a Népszabadság 150 legvagyonosabb magyar üzletembert bemutató kiadványára hivatkozva.


Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, miközben az "Orbán-rezsim" az egykulcsos személyi jövedelemadóval egyre kevesebbet ad a lakosság 80 százalékának, addig a "barátoknak és haveroknak" egyre több jut.


Példaként említette erre Mészerős Lőrincet, Felcsút polgármesterét, akit Orbán Viktor "helytartójának" nevezett. Juhász Péter vérlázítónak minősítette, hogy a gázszerelő végzettségű polgármester - mint mondta - 2010 óta 6,9 milliárd forintos vagyont halmozott fel különböző közbeszerzésekből, köztük trafikpályázatokból és földhaszonbérletekből, vagyis az adófizetők pénzéből.


Az Együtt-PM társelnöke kitért Sánta Jánosra, a Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatójára is, aki szerinte a trafiktörvény megírása és a dohánykoncessziók kiadása mögött állt. Elmondása alapján az ő 3,8 milliárd forintos vagyona is azt mutatja, hogy a Fidesz saját embereinek kedvez. Azt mondta, jövőre ez a kivételezés megszűnhet, mert ha szervezetük kormányra kerül, a jelenleginél igazságosabb gazdasági feltételeket teremtenek.


Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-11-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite