2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonEgyütt-PM: Orbán Viktor menessze Pintér Sándort!

Együtt-PM: Orbán Viktor menessze Pintér Sándort!


Az Együtt-PM szövetség arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy távolítsa el Pintér Sándort a Belügyminisztérium élőről - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Dorosz Dávid.

Pintér Sándor01


A független képviselő szerint a Fidesz korábbi kampányígéretei ellenére jelenleg káosz és kapkodás jellemzi a belügyi tárca és a rendőrség munkáját.


Példaként említette, hogy a nyáron a Magyar Gárda úgy tudott 30 új tagot avatni, hogy "a magyar rendőrség tagjai azt az első sorból (...) nézték végig". Hozzátette, ugyanazon a héten Szombathelyen a rendőrök "ártatlan szórakozó fiatalokat húztak végig a betonon". Azt is kijelentette, hogy eközben Izsákon a rendőrök agyonvertek egy embert, feletteseik pedig "egyértelműen kísérletet tettek arra, hogy zsarolással eltussolják ezt az ügyet".


Magyarországon romlottak a bűnügyi statisztikák, a felderítettségi mutató 11 százalékkal csökkent, a rablások és a lopások száma több mint tíz százalékkal emelkedett - mondta Dorosz Dávid, aki szerint a rendőrség soha ilyen rossz munkát nem végzett, és a Belügyminisztériumnak soha nem volt ennyire alkalmatlan irányítója, mint Pintér Sándor.


Arról is beszélt, hogy mindezek "megkoronázásaképpen, a rendőrség hibájából kifolyólag" a hétvégén az ároktői maffia tagjai megszöktek. Az, hogy ezek a bűnözők most szabadon garázdálkodhatnak, Pintér Sándor és Orbán Viktor felelőssége - jelentette ki.


A politikus végül azt javasolta, hogy Pintér Sándor menjen vissza nagyvállalkozónak, mert "ahhoz jobban ért". Megjegyezte, írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez, mert a közelmúltban napvilágot látott híresztelések szerint Pintér Sándor a kilencvenes évek elején többször is találkozott olyan hírhedt bűnözőkkel, mint a bombagyárosként ismertté vált Dietmar Clodo.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-10-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite