2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÉkszertolvajokat fogtak Salgótarjánban

Hírek Nógrád megyéből


Kályhát és okiratokat lopott a diósjenői ingatlanból egy férfi; ékszert tulajdonítottak el a salgótarjáni bevásárló központból a 18 éves lányok.

rendorsegharom

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. József 40 éves diósjenői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 19-én 14 óra 36 perc körüli időben érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint a gyanúsított előző nap, a délutáni órákban az élettársa édesanyja diósjenői lakásába - a távollétét kihasználva - bement. Az ingatlanban magához vette és eltulajdonította a sértett lakcímkártyáját, és további személyes okiratait, étkezési utalványát, és a kályhát szétszerelte, majd a házból távozott. Az utcán a sértett szomszédja részére - miután közölte vele, hogy a rendőrséget értesíti - az eltulajdonított kályha darabjait visszaadta.

A rendőrök H. Józsefet a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába érkezett a bejelentés 2014. december 19-én 12 óra 37 perckor, miszerint az egyik salgótarjáni bevásárló központban két nőt a biztonsági őrök lopáson tetten értek. A helyszínen visszatartott két 18 éves lány a bejelentést megelőzően az üzletből bizsu ékszereket kísérelt meg eltulajdonítani. A járőrök a salgótarjáni és mátranováki nő ellen a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást kezdeményeztek.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-12-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite