2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÉletvédelmi konferencia Salgótarjánban

Életvédelmi konferencia Salgótarjánban


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság szervezésében „Életellenes bűncselekmények helyszíni szemléinek tapasztalatai" címmel rendeztek szakmai konferenciát 2014. november 20-án a főkapitányság tanácstermében.

eletvedelmi_konferencia_salgotarjan

Fotó: police.hu


Az immáron 8. alkalommal megtartott rendezvény célja az volt, hogy a megyei szakemberek a kiemelt súlyú bűncselekmények helyszíni szemléin tapasztaltak megosztása révén további hasznos ismeretanyaghoz jussanak.


A konferenciát Dr. Kalmár Zsolt r. alezredes, rendőrfőkapitány helyettes nyitotta meg, majd Nagy Tivadar r. alezredes a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Technikai Osztály vezetője köszönte a résztvevőket. Az értekezleten az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály, Bűnügyi Osztály, és a Tolna megye bűnügyi osztály vezetője, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság és további hét megye - így Vas, Békés, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs Szatmár Bereg megye bűnügyi technikai osztályának vezetője, osztotta meg tapasztalatait. A szakmai konferencián a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet igazságügyi orvosszakértője is előadást tartott.


Az osztályvezetők beszámoltak hatóságaik illetékességi területén az elmúlt időszakban elkövetett emberölés és más kiemelt súlyú bűncselekmények helyszíni szemléjéről. Az előadáson részt vettek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hat rendőrkapitányságának vezetői, bűnügyi osztályvezetői, bűnügyi technikai csoportok vezetői, valamint a teljes bűnügyi személyi állomány, összesen mintegy hetven fővel.


Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2014-11-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite