2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
ItthonElfogatóparancs Keleti György lánya ellen

Elfogatóparancs Keleti György lánya ellen


Keleti GyörgyiA rendőrség múlt csütörtökön Budapesten őrizetbe vette az aktfotózással foglalkozó Keleti Györgyit. A bíróság azonban érdemi vizsgálat nélkül elutasította az olasz hatóságok kiadatási kérelmét, mert Keleti Györgyi ellen Magyarországon is folyik eljárás, amiben az ügyészség áprilisban vádat emelt. A volt miniszter lányát ezért szabadlábra helyezték.


"Az ügyészség által megállapított tényállás szerint a vádlott mintegy másfél éven keresztül lakásokat, apartmanokat bérelt prostituáltak számára különböző olasz városokban és segítséget nyújtott nekik ahhoz, hogy magukat az interneten hirdessék. Mindezért a prostituáltak rendszeres közvetítői díjat adtak át a részére" - mondta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.


A vádirat szerint Keleti Györgyi Rómába, Milánóba és Firenzébe közvetített magyar prostituáltakat. Összesen tizenkét nő kiutazását szervezte. A gyanú szerint a volt hadügyminiszter lánya intézte, hogy melyik prostituált melyik bérelt lakásba, illetve apartmanba kerüljön, ő szervezte a nők internetes hirdetéseit is még a fényképeiket is retusálta.


Keleti Györgyi ügyvédje, Dr. Forgács János azt mondta, hogy védence nem követett el bűncselekményt. A kiadatási kérelem elutasítása azt jelenti, hogy a modell Magyarországon áll bíróság elé, Olaszországban nem vonhatják felelősségre.

A Büntető Törvénykönyv szerint üzletszerű kéjelgés elősegítéséért alapesetben három évig terjedő szabadságvesztést szabhat ki a bíróság. Olaszországban ugyanennek hét év a büntetési tétele.

 

2010-05-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite