2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Elfogták a kábítószer-kereskedőt és a fogyasztókat

Nógrád megye - Elfogták a kábítószer-kereskedőt és a fogyasztókat


Négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként a bátonyterenyei nyomozók.

kabszermv

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy 36 éves mátraverebélyi nő, továbbá kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt egy 54 éves és egy 27 éves mátraverebélyi férfi, valamint egy 24 éves mátraverebélyi nő ellen.

A bátonyterenyei járőrök 2017. augusztus 28-án ellenőriztek Mátraverebély belterületén egy 24 éves nőt. Ruházatának átvizsgálása során a rendőrök csaknem 27 gramm, por állagú kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt eredménye alapján a lefoglalt anyag kábítószernek minősül.

A nyomozók a beszerzett információk alapján 2017. szeptember 20-án a mátraverebélyi lakóhelyén fogták el a 36 éves nőt, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az elfogását megelőzően fehér színű porszerű kábítószer gyanús anyagot értékesített egy személy részére. A gyanúsított lakásában megtartott házkutatáskor a nyomozók 15 gramm zöld növényi törmeléket és 7 gramm nejlon tasakba csomagolt, kristályos por állagú anyagot foglaltak le.

A nyomozók 2017. szeptember 20-án házkutatást tartottak továbbá a 27 éves és az 54 éves férfiak lakóhelyén is. A házkutatás során a rendőrök összesen 3,9 gramm tömegű fehér színű kristályos anyagot, és több mint 8 gramm tömegű zöldes színű növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le.

A két férfit és a két nőt a nyomozók elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították majd gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Forrás: Police.hu


2017-09-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite