2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a drégelypalánki rablókat

Elfogták a drégelypalánki rablókat


bilincsbenA Balassagyarmati Rendőrkapitányság elfogta azt a 24 és 25 éves drégelypalánki férfit, valamint 17 éves szécsényi társukat, akik két alkalommal is megfenyegettek és kiraboltak egy 68 éves idős férfit. A rablók negyedik társát még keresik.


A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás, csoportosan elkövetett rablás és más bűncselekmények miatt indított eljárást egy 24 és egy 25 éves drégelypalánki, valamint egy 17 éves szécsényi férfi ellen. A rablók negyedik, 17 éves társát még keresik a nyomozók.

A rendőrség adatai szerint március 11-én az esti órákban a 24 és a 25 éves drégelypalánkai férfi maszkot húzott, majd berúgta egy szintén helybéli, 68 éves férfi családi házának ajtaját. A rablók megfenyegették az idős férfit, majd pénzt követeltek tőle. A lakást átkutatták, majd a férfi pénztárcájával, benne 3500 forinttal és személyes irataival távoztak a helyszínről.

Március 23-án szerdán az éjszakai órákban a 25 éves férfi és ezúttal két 17 éves társa ismét rátörték az ajtót az idős férfira, majd késsel fenyegették meg és újra pénzt és értékeket követeltek. A fiatalok átkutatták a lakást, majd egy mobiltelefonnal távoztak a helyszínről.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű nyomozást követően fogták el csütörtökön a feltételezett elkövetőket, egy 24 és egy 25 éves drégelypalánkai férfit, valamint egy 17 éves szécsényi fiatalt. Negyedik társukat jelenleg is keresik.

A feltételezett elkövetőket a rendőrség elfogta, mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is.

 

Nógrád24.hu

 

2011-03-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite