2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a kábítószer-kereskedőt Salgótarjánban - VIDEÓ

Elfogták a kábítószer-kereskedőt Salgótarjánban - VIDEÓ


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság folytat eljárást kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt R. Kálmán 33 éves salgótarjáni, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt R. Viktória 35 éves salgótarjáni lakos ellen.

drogkereskedokst

Fotó: police.hu


Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján R. Kálmán 2017. évben salgótarjáni lakásán több, - köztük fiatalkorú - személy részére értékesített alufóliába csomagolt kristályos fehér por kábítószert. A férfi élettársa, R. Viktória megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy - a 33 éves férfi megbízásából - a jelenlegi adatok alapján két férfi részére adott el több pakett kábítószergyanús anyagot.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 24-én Salgótarján belterületén a személygépkocsival közlekedő férfit és nőt elfogták. A rendőrök az intézkedés során a 35 éves nő válltáskájában egy pakett bruttó 7,1 gramm súlyú fehér színű kristályos anyagot, továbbá kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett több alufólia pakettet, "csővé" sodort 1000 forintos bankjegyet, szívószálat találtak és foglaltak le. A lefoglalt bruttó 7,1 gramm súlyú fehér színű anyag gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki.
A nyomozók a 33 éves férfi és élettársa lakásán házkutatást tartottak, melynek alkalmával egy papírdobozban bruttó 154,78 gramm, valamint alufóliába csomagolva 4,38 gramm zöld színű növényi törmeléket, kábítószergyanús anyagot foglaltak le.


A salgótarjáni nyomozók a férfit és a nőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására; társa szabadlábon védekezik.

 

Forrás: POLICE

2018-01-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite