2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a karancslapujtői gépjárműfeltörőt

Elfogták a karancslapujtői gépjárműfeltörőt


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli lopás bűntett, hat rendbeli lopás vétség és egy rendbeli készpénz helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Olivér 35 éves karancslapujtői lakos ellen.

kocsifeltores

Fotó: police.hu


A férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. február 19-e és március 13-a közötti időben, az éjszakai órákban Salgótarján belterületén kettő, Karancsberény belterületén további egy ingatlan területére behatolt. R. Olivér két családi házba - a nyitott ajtón keresztül - bement és onnan készpénzt és a sértettek nevére kiállított okiratokat, míg a harmadik esetben az udvaron elhelyezett kerékpárt tulajdonított el.


Ugyanezen időszakban a férfi Salgótarján és Karancslapujtő belterületén az ingatlan udvarán, illetve közterületen parkoló összesen öt darab személygépjárműből - háromnak az ablakát betörve - eltulajdonította a sértettek által benne hagyott nagyobb összegű készpénzt és bankkártyákat. A gyanúsított az egyik kártyát felhasználva a tulajdonos számlájáról nagyobb összeget vett magához.


A 35 éves karancslapujtői férfit a rendőrök a rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók a napokban előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-03-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite