2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a kazári gépkocsi feltörőket!

Elfogták a kazári gépkocsi feltörőket!

2011. szeptember 19-én éjfél körüli időben tett bejelentést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére egy férfi, mely szerint Kazáron az utcán parkoló gépkocsiját ismeretlen személyek feltörték.

autofeltores

A bejelentő elmondta munkából érkezett a lakásához, amikor közeledtét látva a járműve mellől több személy elszaladt és egy személygépkocsival Salgótarján irányába elmenekültek.

A gépkocsiját szemügyre vette, majd megállapította, hogy annak ablakait az ismeretlen tettesek kifeszítették és abból 1 db autórádiót az ahhoz csatlakoztatott pendrive-val együtt kb. 10.000 Ft értékben eltulajdonították.

A bejelentést követően a menekülésre használt gépjármű leírása és az elkövetők személyleírása alapján a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei Bátonyterenye belterületén rövid időn belül megállították és ellenőrzés alá vonták a keresett gépjárművet és az abban ülő személyeket.

A jármű átvizsgálásakor az egyik ülés alá elrejtve megtalálták a feltört gépjárműből eltulajdonított autórádiót, pendrive-val. A gépjárműben helyet foglaló 17, és két 20 éves bátonyterenyei fiatalembert a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindhárom személyt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A hatóság az eltulajdonított értékeket lefoglalta és a sértettnek visszaadta, így a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a kár megtérült.

 

HÍR PORT 24

 

2011-09-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite