2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a mátramindszenti betörőt - VIDEÓ

Elfogták a mátramindszenti betörőt - VIDEÓ


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság több rendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. György 59 éves mátramindszenti lakos ellen - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

matramindszentibetores

Fotó: police.hu


A rendőrségre 2016. december 13. és december 27. között érkeztek bejelentések, miszerint ismeretlen tettes több mátramindszenti ingatlanba betört és onnan nagy értékű berendezési tárgyakat, élő állatot tulajdonított el.


A bátonyterenyei nyomozók a helyszíni szemle, valamint a széles körű adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy K. György 59 éves mátramindszenti lakos gyanúsítható megalapozottan a bűncselekmények elkövetésével.


A jelenlegi adatok alapján a gyanúsított két családi ház bekerített udvarára bemászott és az ólból mintegy 20 baromfit lopott el. A férfi pár nap elteltével egy ideiglenesen lakatlan családi ház nyílászáróit befeszítette, onnan szerszámgépet, konyhai elektronikai eszközöket, bútorokat, használati tárgyakat, festményeket, valamint dísztárgyakat tulajdonított el. K. György hasonló módszerrel betört még további két helyi ingatlanba is, majd onnan televíziót, ágyneműt és egyéb használati tárgyakat vitt el. A gyanúsított cselekményével a sértetteknek összesen mintegy félmillió forint kárt okozott.A rendőrök a férfit a lakóhelyén elfogták, a családi házában megtartott házkutatáson nagy mennyiségű vagyon elleni bűncselekményből származó tárgyat találtak és foglaltak le. A rendőrkapitányságra előállított K. Györgyöt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A Salgótarjáni Járásbíróság 2017. január 7-én elrendelte a férfi házi őrizetét.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2017-01-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite