2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a Nógrád megyei gépkocsi-feltörőket

Elfogták a Nógrád megyei gépkocsi-feltörőket


Salgótarján belterületén parkoló gépjárműveket tört fel a három bodonyi férfi.

Rendőr autó002


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség és több rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Ernő 33 éves és N. Gergő 22 éves, valamint R. Róbert 28 éves bodonyi lakosok ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak 2014. április 20-át megelőzően Salgótarján belterületén több mint tíz személygépkocsit feltörtek. A 33 éves férfi és társai legtöbb esetben eddig ismeretlen módszerrel kinyitották a járművek motorháztetejét, illetve a járművek ablakait kifeszítették. A motortérből akkumulátort, az utastérből, benne hagyott kézi szerszámokat, szerszámgépet, CD-lejátszót és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. Cs. Ernő és társai megalapozottan gyanúsíthatóak továbbá azzal is, hogy 2014. április 20-án, az éjszakai órákban, Salgótarján belvárosában egy parkoló személygépkocsit ismeretlen módon kinyitottak, beindítottak és eltulajdonítottak. A rendőrök a gépkocsit a város külterületén megtalálták és lefoglalták.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság kezdeményezte az illetékes ügyészségen a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, melyet a Salgótarjáni Járási Bíróság 2014. április 22-én elrendelt.

 

Forrás: Police.hu/NÓGRÁD24

 

2014-04-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite