2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a rétsági rablókat

Elfogták a rétsági rablókat

2011.augusztus 24-én dél körül bejelentés érkezett a Rétsági Rendőrkapitányságra, hogy ismeretlen elkövető egy sört szállító tehergépkocsiból 420.000 forint készpénzt tulajdonított el.

rendor001

A helyszínre érkező járőrök alapos adatgyűjtést végeztek, megállapították hogy az árut szállító férfi a város piacterén járművével megállt, bement a sörözőbe pár percre, majd amikor visszaért látta, hogy a gépkocsi ajtaját valaki kinyitotta és abból eltűnt az övtáskája a pénzzel.

A helyszíni intézkedés során beszerzett személyleírás és egy személygépkocsira vonatkozó információk alapján a rendőrök a megye egész területén megkezdték az elkövető felkutatását.

Összehangolt és gyors munkájuknak köszönhetően a bejelentést követő egy órán belül a Pásztói Rendőrkapitányság területén a járőrök ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak három utasát. A személyek ruházatának és a gépjármű átvizsgálásának végrehajtása során a rendőrök megtalálták és hiánytalanul lefoglalták a 420.000 forintot.

A 44 és 48 éves Jobbágyiban lakó, valamint a 30 éves pásztói férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az adatok szerint a 44 éves férfi egy ollóval nyitotta ki a tehergépkocsit, majd abból eltulajdonította a pénzzel teli övtáskát - miután korábban kifigyelte, hogy azt az áruszállító hol tartja. Társai egy személygépkocsiban tartózkodtak,
majd a helyszínről együtt távoztak és pénzt szétosztották.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépkocsival közlekedők figyelmét, hogy fokozottan óvják pénzüket, értékeiket, azokat soha ne hagyják jól látható helyen még rövid időre sem.


HÍR PORT 24

 

2011-08-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite