2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a salgótarjáni táskatolvajokat - Videó

Elfogták a salgótarjáni táskatolvajokat - Videó


A nyomozók a térfigyelő kamerák felvételeinek adatai alapján azonosították és elfogták a három férfit - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

taskatolvajok_st


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján B. Richárd társával 2016. március 10-én 18 óra körüli időben a nyitott ajtón keresztül egy személygépkocsi első üléséről, a járműben ülő nő táskáját kivette és azzal, valamint az abban lévő - sértett nevére kiállított - okiratokkal, készpénzzel és mobiltelefonnal a helyszínről elszaladt. A nyomozás további adatai alapján B. Richárd két társával - B. Erik és B. Péter 23 éves ecsegi lakosokkal - 2016. április 4-én 19 óra 5 perc körüli időben, a megyeszékhely belvárosában, egy lakóház előtt parkoló, nyitott személygépkocsiból - miközben a sértett utasával beszélgetett a kocsiban - annak hátsó üléséről eltulajdonított egy női táskát és a benne lévő készpénzt, mobiltelefont és a sértett nevére kiállított okiratokat.


A salgótarjáni nyomozók a térfigyelő kamerák felvételinek elemzését követően azonosították, majd a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály segítségével a három személyt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, míg negyedik társuk jelenleg más eljárásban kiszabott szabadságvesztés büntetését tölti.
A nyomozók B. Richárd 21 éves ecsegi lakost két rendbeli lopás bűntett, míg társait B. Erik, B. Péter 23 éves ecsegi lakosokat egy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság B. Rihárdot és B. Eriket őrizetbe vette, míg B. Péter szabadlábon védekezik.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2016-04-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite