2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElfogták a trükkös tolvajokat Nógrád megyében

Elfogták a trükkös tolvajokat Nógrád megyében

 

Egy 42 éves férfit és fiatalkorú társát hallgatták ki gyanúsítottként a szécsényi rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

trukkostolvajnograd

Fotó: police.hu


A Szécsényi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy rendbeli lopás bűntett és három rendbeli lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Attila 42 éves sajóbábonyi lakos és fiatalkorú társa ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. március 31-én több Nógrád megyei településen, - magukat az áramszolgáltató munkatársának kiadva - különböző ingatlanokba kísérelt meg bejutni. Sz. Attila és fiatalkorú társa a fenti napon 12 óra körüli időben bejutott egy nagylóci ingatlanba, ahol a 42 éves férfi különböző ürügyekkel elterelte az időskorú lakók figyelmét, míg társa a lakásban kutatást végzett és a sértettek megtakarított pénzét rejtekhelyéről eltulajdonítva a helyszínről személygépkocsival távoztak.


A rendőrök a végrehajtott széleskörű adatgyűjtés alapján tizenkét órán belül beazonosították és lakóhelyükön elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Attilát és fiatalkorú társát, akit a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

trukkostolvajnograd1

Fotó: police.hu


A rendőrök az eltulajdonított és elrejtett pénzt felkutatták, lefoglalták majd a sértettek részére visszaadták.


A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja, egyben vizsgálja, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével a két férfi összefüggésbe hozható-e.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-04-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite