2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
ItthonElgázoltak egy férfit, a rendőrség segítséget kér az azonosításhoz

Rendőrségi felhívás


Baleset következtében életveszélyes sérülésekkel kórházba szállított férfi azonosításában kéri a rendőrség az állampolgárok segítségét.

rendbt

Közúti közlekedési baleset történt 2014. december 6-án 6 óra 54 perc körüli időben Nyíregyházán, a Petőfi tér 1. szám előtti útszakaszon. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi sofőrje ismeretlen körülmények között elgázolt egy gyalogost. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében a gyalogosan közlekedő férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel és eszméletlen állapotban szállították kórházba.

Az elgázolt férfinél azonosítására szolgáló okmány nem volt, és a kiléte megállapítása érdekében bevezetett rendőri intézkedések ezidáig nem vezetettek eredményre.

Az ismeretlen férfi körülbelül 60 éves, 175-180 centiméter magas, zömök testalkatú. Haja ősz és rövidre nyírt, arca borostás. Szeme színe kék, arcformája ovális. A baleset idején barna szövetnadrágot, bordó kötött pulóvert, szürke kabátot és sárgás színű prémes sapkát viselt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen személyről, továbbá a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-12-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite