2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonElhagyták a helyszínt egy buszbaleset részesei

Elhagyták a helyszínt egy buszbaleset részesei az M70-es autóúton


A rendőrség keresi azt az öt embert - feltehetőleg román állampolgárokat -, akik egy olasz rendszámú személyautó utasai voltak, de elhagyták a helyszínt, miután az autójuk csütörtök hajnalban összeütközött egy ukrán autóbusszal az M70-es autóúton - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Rendőr autó002


Szabados Gábor elmondta: a buszon negyvenen utaztak, de nem sérült meg senki. A korábbi közléssel szemben a személyautóban valószínűleg nem hárman, hanem öten ültek. A baleset nem sokkal hajnali 4 óra előtt történt az M70-es autóúton, az M7-es autópálya felé vezető oldalon, közvetlenül a letenyei lehajtó előtt. Az olasz rendszámú személyautó a belső sávban eddig ismeretlen okból megcsúszott, áttért a külső sávba, ahol előbb az ukrán autóbusznak, majd a bal oldali szalagkorlátnak ütközött.


A történtek után a busz vezetője és egyik utasa beszélt a személygépkocsiban utazókkal, akikkel közölték, hogy értesítik a rendőrséget. Mire azonban a rendőrök a baleset helyszínére értek, a mozgásképtelenné vált személyautó utasai elhagyták a helyszínt.


A szemtanúk elmondása szerint három férfi, egy nő és egy gyermek ült a kocsiban - feltehetőleg román állampolgárok -, akik a személyes dolgaikat is hátrahagyva mindannyian eltűntek a helyszínről. A rendőrség szemtanúk vagy más információval rendelkezők jelentkezésére is számít az esettel kapcsolatban.

ezo_banner

HIRDETÉS


A baleset helyszíni szemléje és műszaki mentése miatt az autóút forgalmát a lassító sávra terelték, torlódás nem alakult ki. Az autóúton a járműforgalom reggel 6 óra után helyreállt - közölte a sajtóreferens.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-06-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite