2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElismerték a nógrádi polgárőrök munkáját

Elismerték a nógrádi polgárőrök munkáját


A 2015. évi polgárőr elismeréseket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon ünnepélyes keretek között adták át a megye polgárőreinek - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

elismerespolgaror


A polgárőrség, mint a közbiztonság megszilárdításában fontos szerepet betöltő önkéntes társadalmi szerveződés a Rendőrség kivételes partnere a közbiztonság és a közrend fenntartásában. A 2015. évi polgárőr elismeréseket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon 2015. december 12-én ünnepélyes keretek között adták át a megye polgárőreinek.

elismerespolgaror1


Ferencsik Raymond r. ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és egyben a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke elmondta, hogy a polgárőrök tevékenysége a rendőrség és a rendőrök mindennapi munkájának fontos része, a balesetmegelőzési feladatok ellátásából is tevékenyen kiveszik részüket. E tiszteletre méltó munkájuk elismerése és megbecsülése kifejezéseként ez évtől a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága - hagyományteremtő céllal - a polgárőrök éves munkáját elismerésben részesíti.

elismerespolgaror2


A rendőr-főkapitányság illetékességi területén működő hat rendőrkapitányság területéről összesen hét fő vehetett át elismerést:


- Kiss Simon Gellért, a Cered és Mikrotérsége Polgárőr egyesület tagja,
- Porubszki Zoltán, a Diósjenői Polgárőr Egyesület vezetője,
- Garamvölgyi János, a Balassagyarmati Polgárőr Egyesület tagja,
- Cserényi Sándor , az Alsótoldi Polgárőr egyesület tagja,
- Kiss Károly, a Bátonyterenyei Polgárőr Egyesület tagja,
- Sútor Csaba, a Ludányhalászi Polgárőr Egyesület vezetője, valamint
- a Nógrád Megyei Polgártőr Szövetség javaslatára Szabó Endre, a Hollókői Polgárőr Egyesület vezetője, egyben a Szécsényi Járás Koordinátora.


Ferencsik Raymond r. ezredes külön köszönetét fejezte ki minden megyei polgárőr egyesületnek, továbbá Vass Miklósnak, a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnökének a rendőrséggel való sikeres együttműködésért.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-12-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite