2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElkápráztatták a Csillag születik zsűrijét a romhányi fiúk

Elkápráztatták a Csillag születik zsűrijét a romhányi fiúk


Az elmúlt hetekben indult hódító útjára az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorának, a Csillag születik harmadik szériája. Az elődöntők során már most látható, hogy igazi csillagok születhetnek. Nekünk, Nógrád megyeieknek is van miért jobban mondva kikért izgulnunk, hiszen a vallogatáson tovább jutott két romhányi fiatalember Dévényi Bálint és Parócz Lénárd.

Bálint és Lóránt


A romhányi fiúk a Csillag születik április 16-i adásában tűntek fel, ahol nem mindennapi művészi teremkerékpár produkciójukkal elkápráztatták a zsűrit és a nagyérdemű közönséget egyaránt. Bálint és Lénárd nyolcszoros magyar bajnokok, 2009-ben Junior Európa - bajnoki harmadik helyezetett értek el, 2010-ben pedig Világ-bajnok negyedik helyezet lettek.


A 18 éves fiúk klasszikus zenére táncoltatták kerékpárjukat egy keréken, majd az egyik biciklit kitolták a színpad szélére, Bálint Lénárd nyakába ült és így folytatták az egykerekes piruettezést.


„A bravúron kívül az egymásra-figyelés volt fantasztikus ebben a számban" - mondta Szirtes Tamás, aki legalább annyira le volt nyűgözve a produkciótól, mint Oroszlán Szonja, Hernádi Judit és Fáy Miklós.


Már kicsi koromban is nagyon szerettem biciklizni, hat éves voltam, amikor anyukám levitt a Romhányi Művészi teremkerékpár Egyesületbe, abba a pillanatba beleszerettem ebbe a sportágba - mondta a Nógrád24.hu-nak Dévényi Bálint, aki végzős tanulója a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Gimnáziumnak.


Miért jelentkeztetek a Csillag születik-be és mit szeretnétek elérni?


Azért jelentkeztünk, mert szeretnénk, ha minél többen megismernék ezt a sportágat, hiszen sokan azt sem tudják, hogy létezik művészi teremkerékpár. Amit szerettünk volna azt elértük, hiszen annyit akartunk, hogy az elő adásba bekerüljünk, és ez sikerült, hiszen most szombaton a Csillag születik középdöntőjébe élő adásban is megmutathatjuk, hogy mit tudunk.


Mivel készültök a szombati élő showba?


Egy három perces produkciót kell összeraknunk az április 23-i élő műsorra. Most magasabbra tesszük a mércét, hiszen lesznek benne kockázatos elemek és a látványra is odafigyelünk. Egy-egy gyakorlat csupán pár perc, de két-három hónapba is beletelik, mire megtanulunk egy gyakorlatot. Persze nagyon sok mindent szeretnénk még bemutatni, ezért jó lenne, ha bekerülnénk a legjobb 12 közé. Ez nem csak rajtunk múlik, hanem a közönség szavazatain, hogy szeretnének e minket látni még. Bízom magunkban és bízom a közönségben is.


A fiúk elszántságát és tehetségét elnézve bizton mondhatjuk, hogy hallunk még róluk, és biztosan állíthatjuk, hogy tudásukkal megyénk jó hírnevét fogják vinni a nagyvilágba. Dévényi Bálint és Parócz Lénárd elődöntős szereplésüket itt megnézhetik.

 

Nógrád24.hu

Fotó: RTL Klub

2011-04-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite