2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElkapták a betőrőket a pásztói és balassagyarmati rendőrök

Elkapták a betőrőket a pásztói és balassagyarmati rendőrök


A két férfi Jobbágyiban egy lakatlan családi házból kísérelt meg eltulajdonítani értékeket.

rendorsegharom

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Gyula 22 éves és B. Dávid 19 éves jobbágyi lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2013. október 21-én 10 óra 40 perckor egy Jobbágyi községben lévő, ideiglenesen lakatlan családi ház kerítésén átmászott, majd a nyitott bejárati ajtón át az épületbe bement, és a helyiségeket - eltulajdonítható értékeket keresve - átkutatta. E közben a riasztó jelzésére a sértett az ingatlanba megérkezett és a személyeket tetten érte, a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta.

A hatóság tagjai a 22 és 19 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Elfogták a rendőrök betöréssel gyanúsítható nőt.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást J. Mónika 39 éves pataki lakos ellen. Az eddig beszerzett adatok alapján a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. október 20-án 19 óra 20 perc körüli időben volt élettársa családi házának bejárati ajtaját kifeszítette és a házból készpénzt és sült csirkehúst tulajdonított el. A 39 éves nőt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: Police.hu/ HÍR PORT24

 

 

2013-10-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite