2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElőször betört majd ököllel ütött

Betörések és testi sértés a számláján

 


A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra 2013. március 18-án 06 óra 30 perckor tett bejelentést egy állampolgár, mely szerint az Ipolytarnócon lévő, körbekerített családi házának zárt ablakát ismeretlen személy kifeszítette, majd azon keresztül a lakásba jutva onnan eltulajdonított 60.000 Ft értékű láncfűrészt.

Rendőr autó002

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapítást nyert, hogy a bejelentésben szereplő, és az éjszaka során a községben még további bűncselekmények elkövetésével is, O. József 23 éves helyi férfi gyanúsítható megalapozottan, akit a rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozás eddigi adatai alapján a férfi gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2013. március 18-ára virradó éjszaka egy ipolytarnóci családi ház fészerének tetejét megbontotta és onnan kenőolajat és benzint tulajdonított el. Majd szintén Ipolytarnócon, egy másik családi házat „felkeresve", a nyári konyha bejárati ajtajáról lefeszítette a lakatpántot, ahonnan azonban a kutatás ellenére nem tulajdonított el értéket.

Ezt követően még a hajnali órákban lakásán a 27 éves élettársával hangos szóváltásba került, akit ennek során többször ököllel megütött. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók több rendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás, súlyos testi sértés elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és őrizetbe vették.


Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-03-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite