2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeElőzetes letartóztatásban a betörők

Előzetes letartóztatásban a betörők


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves mátraverebélyi férfi és öt társa ellen.

börtön01

Még 2011. május hónapban egy bátonyterenyei családi ház betörés miatt érkezett bejelentés a rendőrkapitányságra. Az ingatlan ablakát védő szúnyoghálót az ismeretlen tettesek kiszakították és ezt követően a nyitott ablakon keresztül a házba bemásztak. A lakásból különféle műszaki cikkeket tulajdonítottak el kb. 400.000 Ft értékben. Majd június 17-én és július 4-én éjszaka ugyancsak ismeretlen személyek „látogatták meg" a mátraverebélyi önkormányzat tulajdonát képező


művelődési házat, illetve annak garázsát. A művelődési ház ablakát betörték, a garázs ajtaját kifeszítették és nagy értékű monitorokat és benzinmotoros fűkaszákat tulajdonítottak el mintegy 200.000 Ft értékben.

A Bűnügyi Osztály munkatársai által folytatott széles körű nyomozás során beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy 23 éves mátraverebélyi és öt - 21, 26, 31 és két 34 éves - községben lakó társa gyanúsítható megalapozottan. A bűncselekmények öt elkövetőjét elfogták és lopás bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a 23 és 26 és 34 éves személyeket őrizetbe vették, akiknek a bíróság előzetes letartóztatását elrendelte.


Egy 31 éves mátraverebélyi férfi gyanúsított jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, akinek felkutatása folyamatban van.

 

Forrás: police.hu/HÍR PORT24

 

2011-07-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite