2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárElszabadult a pokol Amy Winehouse háza előtt

Elszabadult a pokol Amy Winehouse háza előtt


Az elhunyt énekesnőért tartott virrasztás vad tivornyába csapott át, a tömeget rendőröknek kellett feloszlatni. Botrányba torkollt az Amy Winehouse-ért tartott virrasztás az énekesnő észak-londoni Camden Square-i háza előtt.

virrasztasaw


A múlt szombaton 27 évesen - máig tisztázatlan okokból - elhunyt énekesnő 2,5 millió fontos egykori otthona a tragédia óta valóságos emlékhellyé változott: Winehouse rajongói virágokkal, gyertyákkal, fényképekkel és ajándéktárgyakkal árasztották el a kapu előtti járdarészt, csakhogy az emlékezés éjszakáként többször is vad partizásba csapott át, s a szomszédok kénytelenek voltak kihívni a rendőrséget.


A brit Daily Mail beszámolója szerint a helyzet a szerdára és a csütörtökre virradó hajnalban volt a legsúlyosabb: Amy háza előtt valóságos részeg tivornya alakult ki, s az ittas "gyászolók" üres sörösdobozokkal, borosüveggel és eldobott cigarettavégekkel szórták tele a Camden Square-t. Hangosan énekeltek, és autóik hangszóróiból maximális hangerőn bömböltették Amy Winehouse dalait. Volt, aki annyira részegre itta magát, hogy kifeküdt a járdán, és addig aludt ott, amíg a rendőrök fel nem ébresztették. Egy személyt őrizetbe is vettek, a többieket némi ébresztgetés és noszogatás után sikerült hazaterelni.

 

virrasztasaw001


"Napok óta nincs nyugtunk éjszakánként. Mindannyian dolgozó emberek vagyunk, ezért éjjel aludnunk kell, de emiatt a részeg őrület miatt, ami itt folyik, sokunk aligha alszik egy percet is mostanság. Egyébként is, mióta helyénvaló dolog ivászattal tisztelegni egy elhunyt alkoholista emléke előtt?" - fakadt ki az egyik helybéli.


"Néhány házra lakom Amy lakásától, és annak ellenére, hogy én magam is meghatódtam több itt tartott megemlékezésen, az éjszakai történések kicsit fárasztóvá váltak" - tette hozzá a Daily Mailnek nyilatkozva egy másik szomszéd.

 

Forrás: Daily Mail/HÍR PORT24

 

2011-07-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite