2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
BulvárElszakadt a cérna: Feldúlt vallomásban fakadt ki Gregor Bernadett

Elszakadt a cérna: Feldúlt vallomásban fakadt ki Gregor Bernadett


A színésznőnél kiverte a biztosítékot, hogy mindenkivel összefekvő, "férjrabló perszónának" állították be egy tévéműsorban.

Gregor Bernadett


Gregor Bernadett szerint a Bagi Iván - Nacsa Olivér humorista páros nyilvánosan megalázta őt legutóbbi paródiájával, amelyben rosszéletű, léha nőként állították őt be, s ostorral a kezében, szado-mazo szexjelenet főszereplőjeként figurázták ki őt és új párját, Magyar Attilát.


"Az fáj, hogy nem igaz, amit mutattak rólam, minden kapcsolatomban hűséges voltam, sohasem bújtam ágyba egyszerre öt férfival, de kettővel sem! Életemben nem hordtam - színpadon kívül - neccharisnyát, egyetlen férfit sem vertem ostorral, a szadomazo szex pedig oly távol áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől" - fakadt ki a Blikknek az elkeseredett színésznő, aki szerint azért bántják és állítják be "férjrabló perszónaként" őt, mert, mint fogalmazott: hét év után egy szerelem miatt kilépett a számára megalázó házasságából.


Mint mondja, Magyar Attilával kialakult szerelmükről mindig őszintén beszélt, emellett pedig a hétköznapi anyukák életét éli: kutyát sétáltat, takarít, főz, mos, gyereket nevel és dolgozik, ezért nem érzi jogosnak a folyamatos és sértő támadásokat, amelyekben az elmúlt hónapokban jócskán része van. A Bagi-Nacsa páros sértő paródiáját nézve azonban végleg elszakadt nála a cérna, ezért úgy döntött, beperli a humorista duót. "Végre tudni akarom: hol a határ!" - tette hozzá feldúltan Gregor Bernadett.


A Blikk megkereste Nacsa Olivéréket is, akik annyit közöltek: a Fábry-showban bemutatott paródiát nem ők írták, csupán előadói voltak a jelenetnek, saját műsorukban pedig semmilyen sértő minősítés nem hangozz el. Ennek ellenére egy közösségi portálon már elnézést kértek Bernadett párjától, Magyar Attilától, de választ nem kaptak üzenetükre.

 

Bíróság elé citálják Fábry Sándort>>>

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2011-01-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite