2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
ItthonElvették egy kisfiú kerékpárját és mobiltelefonját

Elvették egy kisfiú kerékpárját és mobiltelefonját


Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Városi Bíróság azt a két fiatalembert, aki a hétvégén Székesfehérváron elvette egy kisfiú biciklijét és mobiltelefonját - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

rendorsegegy


Németh-Kész Mónika közleménye szerint az eset múlt szombaton történt. Egy édesapa tett bejelentést arról, hogy két ismeretlen férfi elvette kisfia kerékpárját és mobiltelefonját. A sértett és édesapja azonnal a két támadó keresésére indult. Egyiküket sikerült feltartóztatni a rendőrök kiérkezéséig. Társa elmenekült, de pár órával később a járőrök őt is elfogták. A 18 éves sárszentmihályi és a 21 éves sárkeszi férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.


A rendőrségi szóvivő hangsúlyozta, a rendőrkapitányság kezdeményezésére a Székesfehérvári Városi Ügyészség kedden gyorsított eljárás keretében vádat emelt a két elkövetővel szemben. A Székesfehérvári Városi Bíróság a büntetett előéletű 21 éves férfit egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, négy évre felfüggesztve, 18 éves büntetlen előéletű társát pedig egy év börtönbüntetésre, három évre felfüggesztve. Mindkettőjüknél elrendelték pártfogó felügyeletét. Az ítélet jogerős, mert sem az ügyész, sem a vádlottak nem fellebbeztek.

ezo_banner

HIRDETÉS


Gieszné Boda Orsolya, a Székesfehérvári Törvényszék szóvivője elmondta: a törvények lehetőséget adnak a gyorsított eljárás lefolytatására 15 napon belül, ha a tényállás tisztázott, és a bizonyítékok rendelkezésre állnak.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-06-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite