2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
ItthonElvitte egy tréler Hunvald Jaguárját

Elvitte egy tréler Hunvald Jaguárját


HunvaldZár alatt tartaná Hunvald György teljes vagyonát Erzsébetváros jelenlegi polgármestere, hogy az MSZP-SZDSZ-vezetés okozta károkból minél több térüljön meg - írja a Magyar Nemzet.


Mindent elkövet Erzsébetváros polgármestere, hogy megtérüljenek az előző MSZP-SZDSZ-vezetés bűnszervezetben elkövetett bűncselekményeiből származó károk, így a Hunvald-ügyben újabb vagyontárgyakat vehetnek zár alá - mondta a Magyar Nemzetnek Vattamány Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester.


Hozzátette: Erzsébetváros önkormányzata nevében tegnap levélben jelezte a Hunvald-ügyben nyomozó Központi Nyomozó Főügyészségnek (KNYF), hogy haladéktalanul polgárjogi kárigényt jelentenek be a bűncselekményekkel okozott veszteségek megtérítése érdekében. Sértettként ugyanis az önkormányzat vezetői betekintést kaphatnak a nyomozás során keletkezett dokumentumokba.


A nyilatkozat megtételére a nyomozó hatóság szólított fel, és arra is határozott igennel feleltek, hogy ragaszkodnak az előzetesben lévő Hunvald György volt MSZP-s polgármester és társa, Gál György egykori SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnök és frakcióvezető vagyonának további zár alatt tartásához is - hangsúlyozta az új polgármester.


A lap azt írja, hogy a kárigény bejelentésére számíthattak Hunvald jogi tanácsadói is, mert a korábbi kerületvezető egyik Jaguár típusú autóját az önkormányzati választások napján ismeretlenek egy trélerrel elszállították addigi parkolóhelyéről, a VII. kerületi Garay Plaza mélygarázsából.


Forrás: Magyar Nemzet/HÍR PORT24

2010-10-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite