2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeEmberölésért felelhet egy 63 éves salgótarjáni ferfi

Emberölésért felelhet egy 63 éves salgótarjáni ferfi


A Nógrád megyei rendőrök vádemelést javasolnak azzal a 63 éves férfival szemben, aki a nyomozás adatai szerint 2015. május 4-én Salgótarjánban megölt egy nőt, majd holttestét egy kútban rejtette el - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

kutbatemette1

Fotó: police.hu


Mint arról korábban beszámoltunk, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a hozzátartozók bejelentése alapján körözési eljárást folytatott egy 55 éves nő eltűnése miatt. A rendőrségre 2015. május 4-én érkezett a bejelentés, miszerint a nő ismeretlen helyre távozott és nem adott életjelet magáról.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az eltűnés gyanús körülményei miatt az eljárást átvette. A rendőrök széles körű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként megállapították, hogy B. István 63 éves salgótarjáni lakos a nőt megölte, majd holttestét elrejtette.


A nyomozás adatai szerint B. Istvánt 2015. május 4-én lakásán felkereste az 55 éves nő és közöttük hangos szóváltás alakult ki. A vita során a férfi egy alkalommal torkon ütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében életét vesztette. A 63 éves férfi - hogy a felelősségre vonást elkerülje - a sértett holttestét egy használaton kívüli kútba dobta, majd földdel betemette.


A bűnügyi szolgálat munkatársai - a holttest megtalálását követően - 2016. június 6-án a férfit elfogták, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, melyet követően a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő 63 éves férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Nógrád Megyei Főügyészségnek továbbították.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-11-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite