2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárErdőtűz Dél-Afrikában

Erdőtűz Dél-Afrikában

A stáb és a celebek is biztonságban vannak.

celebvagyok

Ma reggelre erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak táborhelye közelében. Órák óta oltják a tüzet a dél-afrikai hatóságok és a jelenlegi információk alapján biztosan kijelenthető, hogy mindenki biztonságban van, senki sincs életveszélyben. Egyetlen nyitott kérdés maradt, hogy az erdőtűz miatt sikerül-e a Dél-Afrikában lévő kollégáinknak összerakni az esti adást.

„A reggeli órákban észleltük, hogy a Tábor tágabb vonzáskörzetében erdőtűz alakult ki - számolt be a helyszínről Herman Péter, a műsor kreatív producere. - Ez errefelé igen gyakori, így a helyiek teljesen felkészültek az ilyen helyzetekre. Rendkívül higgadtan és szervezetten kezdték meg a tűz oltását, amely jelenleg is zajlik. Két helikopter és több önkéntes is dolgozik a tűz gócpontjánál. Maga a tábor és a celebek nincsenek veszélyben, azonban folyamatosan figyelemmel kísérjük a széljárást, amely eddig szerencsére kedvezően alakul. Így reméljük nem lesz szükség további intézkedésekre, kitelepítésre. Bár a bátorságpróba forgatása a kialakult helyzet miatt csúszott pár órát, mindent megteszünk azért, hogy ez az esti adást ne befolyásolja."

A tűz okát még vizsgálják a dél-afrikai hatóságok. Az erdőtűzről és a rendkívüli forgatásról szóló legfrissebb információk, valamint az első képek a 17:25-kor kezdődő Fókuszban.

 

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: RTL Klub/ Nógrád24

 

 

2014-10-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite