2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÉrtékelték a közlekedésbiztonságot Nógrádban

Értékelték a közlekedésbiztonságot Nógrádban


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2016. február 2-án rendezte meg az elmúlt évi tevékenységét értékelő ülését.

balesetmegelozesibizotsag

Fotó: police.hu


A társszervek képviselőinek jelenlétében megtartott értekezletet Ferencsik Raymond r. ezredes, rendészeti főkapitány-helyettes, a baleset-megelőzési bizottság elnöke nyitotta meg, aki megköszönte a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség, a Magyar Közút Zrt., a Nógrád Megyei Közlekedési Felügyelet, a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete, valamint a KMKK Középkelet-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Salgótarjáni Területi Igazgatósága eddig nyújtott segítségét, melyek hozzájárultak a baleset-megelőzési tevékenység eredményeihez.

 

Köszöntötte továbbá Berecz György tű. ezredest, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjét, mivel az Igazgatóság új társszervként vesz részt a jövőben a bizottság munkájában. Palkovics Viktor r. alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője beszámolt a résztvevőknek 2015. év baleseti helyzetének alakulásáról. Ezt követően a bizottság titkára, Tamás-Kovács Andrea c. r. őrnagy ismertette a tavalyi évben a megye közútjain történt balesetek visszaszorítására, megelőzésére irányuló intézkedéseket, valamint ilyen célból megtartott programokat, rendezvényeket, kampányokat, melyek nagy sikerrel zárultak.


A rendezvény zárásaként a bizottság tagjai megbeszélték az ez évi balesetmegelőzési program-, és kampányterveket, javaslatokat tettek azok sikeres végrehajtásához szükséges feladatokra.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2016-02-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite